De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

VR Gaming bij Sportcentrum Oudenrijn

  • Racegame of shootergame
  • De hype van dit moment
  • Levensechte ervaring
  • 30 of 60 minuten
Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving
VR Gaming bij Sportcentrum Oudenrijn


Het is dé hype van dit moment: gamen met een virtual-reality bril! Zowel jong als oud kunnen helemaal opgaan in deze nieuwe wereld en een onvergetelijke VR-ervaring beleven. Huur samen met je vrienden, familie of collega’s een virtual reality room bij Sportcentrum Oudenrijn en versla je tegenstanders tijdens de racegame of win de strijd bij de shootergame. De nieuwste techniek maakt het zo levensecht dat je vergeet dat het een spel is!

Twee opties
Je hebt bij het bestellen de keuze uit de volgende twee mogelijkheden:

  • 30 minuten – voor 2 t/m 4 spelers

  • 60 minuten – voor 2 t/m 6 spelers

Let op: deze 30 of 60 minuten is gezamenlijke tijd waarin je om beurten per tweetal kunt spelen. Dit klinkt wellicht gek, maar eigenlijk is het veel leuker! De ervaring is danig intens waardoor je het ook onmogelijk 30 of 60 minuten aan één stuk vol kunt houden. In de zaal hangen schermen zodat de rest van de groep mee kan kijken wanneer zij niet aan de beurt zijn.

Racegame of shootergame?
Altijd al een Formule 1 auto willen besturen? Met de VR-bril op, het geluid van de auto op je oren, een stoel die beweegt en levensechte pedalen en stuur waan je je een echte autocoureur. De racegame is dus voor echte snelheidsduivels! Tijdens de shootergame probeer je samen met de andere spelers een achtergebleven meisje uit een school te redden. Deze school is overgenomen door zombies en jij gaat als echte special force de school in, gewapend met een geweer en een zaklamp. Durf jij het aan?

De prijzen van deze deal gelden voor het afhuren van een gehele game room voor 30 of 60 minuten. Met een bestelling kun je dus 4 tot 6 personen meenemen (afhankelijk van de keuze die je hebt gemaakt) zonder hier extra voor te betalen. Uiteraard kun je ook met z'n tweeën naar Sportcentrum Oudenrijn afreizen, maar de prijs voor de game room blijft dan hetzelfde als wanneer je met 4 personen gaat gamen.

Wie daag jij uit?
5 GEKOCHT
5 personen hebben met deze deal € 100,00 bespaard.

Voorwaarden VR Gaming bij Sportcentrum Oudenrijn

  • Je ontvangt na aankoop een code, die tot en met 31 mei 2019 geldig is.
  • Onbeperkte aankopen per account
  • Niet geldig i.c.m. andere acties
  • Er kan vertraging zijn in de aflevering van de vouchers