De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

Verrassingsbox vol Gezondheidsproducten

 • Biologisch, fair trade en gezond
 • Ter waarde van ten minste €120
 • Gratis 3 gezondheidstrainingen
 • Samengesteld door deskundigen
Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Verrassingsbox vol Gezondheidsproducten


Leef jij ook een druk bestaan waarin je tijd tekort komt vanwege een dynamische baan en de zorg voor de (klein)kinderen? Maar streef je toch naar een fitte en gezonde leefstijl? Dan is deze gezondheidsbox van Stichting Gezondheid Nederland helemaal voor jou weggelegd! De verrassingsbox is een box vol verrassingen met gezonde producten, supplementen, verzorgingsproducten, boeken, tijdschriften en bijzondere producten die we niet snel tegenkomen. Zo lang alles maar biologisch, fair trade, erg gezond en verrassend is.

Ter waarde van 120 euro
De verrassingsbox is zorgvuldig samengesteld door deskundigen van Stichting Gezond Nederland en heeft een winkelwaarde van ten minste 120 euro! Het bevat nieuwe en interessante producten en geen proefmonsters. Vele leveranciers nemen deel aan deze actie, dus op deze manier kun je op een leuke en voordelige manier kennismaken met o.a. biologische producten, natuurlijke verzorging en sport gadgets.

Gezondheidstrainingen naar keuze
Naast de verrassingsbox vol gezondheidsproducten krijg je van Stichting Gezondheid Nederland ook nog eens drie vouchers toegestuurd om gezondheidstrainingen naar keuze te bestellen. Ga je bijvoorbeeld voor een voedingscursus, een training voor persoonlijke ontwikkeling, of wil je meer weten over bepaalde medische klachten? Je hebt de keuze uit meer dan honderd trainingen! Na voltooiing krijg je een erkend certificaat mee naar huis.

Met deze deal bestel je dus een voucher die je vervolgens kunt verzilveren via de toegestuurde link. Op dat moment wordt er een gezondheidsbox klaargemaakt en naar jouw opgegeven adres gestuurd. Hier zitten tevens ook 3 vouchers voor gezondheidstrainingen/cursussen naar keuze bijgevoegd.

Let op: de producten die te zien zijn in de afbeeldingen zijn enkel voorbeelden van verrassingsboxen en kunnen afwijken van de box die jij thuisgestuurd krijgt.

Happy & healthy!

Verrassingsbox vol Gezondheidsproducten

28 GEKOCHT
28 personen hebben met deze deal € 1.708,00 bespaard.

Voorwaarden Verrassingsbox vol Gezondheidsproducten

 • Je ontvangt na aankoop een vouchercode die tot 31 juli 2018 geldig is
 • De box wordt na verzilvering van de code binnen 7 werkdagen thuisbezorgd
 • De verrassingsbox kan afwijken van de getoonde afbeeldingen
 • Onbeperkte aankopen per account
 • Niet geldig i.c.m. andere acties
 • Annulering niet mogelijk
 • Er kan vertraging zijn in de aflevering van de vouchercodes