De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

Vanaf €399 ipv €800 – Haartransplantatie behandeling van HairplusMC; Een vollere bos haar door middel van de FUE haartransplantatie methode!

Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Wilt u weer een mooie bos met haar?

Haaruitval, voor veel mensen is het een harde confrontatie met het feit dat men ouder wordt. Sommige mensen zeggen dat het bij ouder worden hoort. Wij zijn het hier niet helemaal mee eens. Het is normaal dat u wat haar verliest naarmate u ouder wordt, maar dat betekent niet dat u er niets aan kunt doen! Met deze haartransplantatie behandeling door Hairplus medical care bent u binnen een mum van tijd van uw kale plekken verlost! En dat voor slechts €399 ipv €800!

Hairplus Medical Care
Hairplus Medical Care is een kliniek in Barendrecht die gespecialiseerd is in haartransplantaties. Met meer dan 33 jaar ervaring was Hairplus medical care de eerste haartransplantatie kliniek in Nederland. Afgelopen 33 jaar zijn door Hairplus Medical Care al meer dan 21.000 haartransplantaties uitgevoerd!

Nog steeds doen ze er alles aan om koploper te zijn als het gaat om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie en haaruitvalpreventie.

FUE behandel methode
Hairplus medical care maakt gebruik van de FUE haartransplantatie methode. Deze methode kent een zeer korte hersteltijd en dankzij de vaardigheid en ervaring van hun medisch team mag u rekenen op een natuurlijk resultaat.

Voorafgaand aan de transplantatie wordt in een gratis en geheel vrijblijvend consultgesprek alles doorgenomen. Bij deze transplantatie methode worden de grafts één voor één uit het donorgebied (de achterzijde of zijkant van het hoofd) verwijderd met chirurgische boortjes van 0.6 - 0.8 mm. Na het verwijderen worden de grafts gecontroleerd en daarna in de vooraf gemaakte incisies op de kale of dun behaarde hoofdhuid geplaatst. Bij de FUE methode kunt u er tegen een meerprijs van maximaal €200 voor kiezen om het donor- en transplantatiegebied niet kort te scheren. Na de transplantatie is dan niet zichtbaar dat u behandeld bent. Tijdens het consultgesprek wordt u deze optie uitgelegd. Als u hier gebruik van wenst te maken betaalt u deze toeslag via de kliniek.

De behandeling is nagenoeg pijnloos en er blijven geen (zichtbare) littekens achter in het donorgebied.

Het resultaat
Na zo'n 8 tot 12 maanden is het resultaat van de behandeling volledig zichtbaar en kunt u weer genieten van een hoofd vol haar! Van de getransplanteerde haren groeit minimaal 95% uit tot gezonde haren. Bij deze haartransplantatie methode wordt bovendien een levenslange groeigarantie gegeven.

3 keuzes
De één heeft meer last van haaruitval dan de ander. Daarom bieden we 3 keuzes aan. De verschillende keuzes vindt u in het optiemenu. Bent u nog niet helemaal zeker of u een volledige haartransplantatie wilt, dan kunt u kiezen voor de 100 grafts optie. Dit is niet een geheel gebied, maar zo kunt u toch een idee krijgen van hoe het is.

• Haartransplantatie met 100 grafts (200 - 250 haren) voor €399 ipv €800
• Haartransplantatie met 500 grafts (1000 – 1250 haren) voor € 999 ipv €2150
• Haartransplantatie met 750 grafts (1500 – 1800 haren) voor €1399 ipv €3100

Eindelijk weer met je handen door je haar

20 GEKOCHT
20 personen hebben met deze deal € 8.020,00 bespaard.

Voorwaarden Haartransplantatie behandeling van HairplusMC

  • Na afloop van de deal ontvangt u de tegoedbon in uw mailbox
  • De tegoedbon is geldig van 30 augustus t/m 31 juli 2014
  • Voor 30 november 2013 moet u een consult-afspraak hebben gemaakt
  • Reserveren via: 010 262 14 06 of via  http://www.hairplusmc.nl/
  • U dient de tegoedbon mee te nemen naar de consultafspraak
  • Maximaal 1 tegoedbon per persoon
  • Alleen nieuwe klanten van HairplusMC kunnen gebruik maken van deze actie
  • Tegoedbon is alleen te gebruiken voor hoofdhaartransplantaties
  • Wanneer de behandeling om medische redenen niet mogelijk is, is restitutie mogelijk
  • Ook boekbaar voor Belgische accounts