Ultrasonic Body and Face

  • Optioneel met contactgel
  • Werkt met geluidsgolven
  • Vermindering van cellulitis
Adviesprijs:
€ 179,99
Korting:
-67%
Besparing
€ 120
€ 59,99
 

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Ultrasonic Body and Face


De grootste vijand van bijna iedere vrouw: cellulite. Kuiltjes en bobbeltjes die in de huid rondom de heupen, billen en dijen gaan zitten is nu niet iets om trots op te zijn. Het lijkt lastig te behandelen, maar met dit Ultrasonic apparaat voor lichaam en gezicht heb jij straks geen zorgen meer over dit schoonheidsprobleem! Een betaalbare oplossing zonder dat je hiervoor de deur uit hoeft.

Voor een optimaal resultaat kun je het apparaat het beste met contactgel gebruiken.

Ultrasonic facial
Door middel van ultrasound brengt dit apparaat je huid in een optimale conditie. Het masseert de huid tot ongeveer 5 mm onder het oppervlak waar de vibratie van de ultrasonic zijn werk goed kan doen. Resultaat: het activeert de bloedcirculatie en versterkt de spieren in het gezicht waardoor rimpels worden tegengegaan. De huid zal er weer jong en verzorgd uitzien!

Geluidsgolven
Laagfrequent geluidsgolven genereren een hoge mechanische- en trillingsenergie, die in staat is om diep en ‘hard’ vet te verminderen. Het heeft een bewezen werking op de vetcellen; het maakt de vetcel leeg zonder dat het een negatief effect heeft op de cel zelf. Het vet verlaat de vetcellen en blijft in de met lichaamsvocht gevulde ruimte tussen de cellen, waarna het wordt afgevoerd via het lymfesysteem of door ‘normale’ vet verbrandende activiteiten zoals dieet of sport. Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het resultaat is definitief; ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan. Ultrasone liposuctie is daardoor pijnloos en 100% veilig!

Kleine hoeveelheden
Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. De hoeveelheid vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken. Iedere behandeling is dan ook gebaseerd op een kleine zone van het lichaam en werkt optimaal in combinatie met een calorie-arm voedingspatroon. De ultrasound-techniek kan gebruikt worden om veilig en blijvend vet te verminderen op de; heupen, onderbuik, maag, dijen, armen, love handles, rug en knieën

Specificaties

  • Voltage: AC100-240v 50/60Hz

  • Mainframe voltage: DC24V

  • Max power: 8W

Niet te gebruiken bij: abnormale bloeddruk, hartproblemen, abnormale huidafwijkingen, minderjarige leeftijd en zwangerschap

Voor een gladde verzorgde huid!
38 GEKOCHT
38 personen hebben met deze deal € 4.560,00 bespaard.

Voorwaarden Ultrasonic Body and Face

  • De bestelling wordt na aankoop binnen 8 werkdagen verzonden
  • Verzendkosten: €6,95 per bestelling