De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

Ticket Avonturenpark Hellendoorn

  • Meer dan 30 attracties
  • Nieuwe attracties en shows
  • Waardering 9,1
  • Geschikt voor jong en oud
Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Ticket Avonturenpark Hellendoorn


Het leukste pretpark voor een geslaagd dagje uit? Avonturenpark Hellendoorn! Met ruim 30 attracties en shows is dit een familiepretpark met vermaak voor jong en oud. Gil de longen uit je lijf in de spectaculaire achtbanen, zoek verkoeling in de spetterende wildwaterbanen, ga lasergamen en bezoek Dreumesland met de allerkleinste avonturiers onder ons. Daarbij werd Avonturenpark Hellendoorn in 2016 verkozen tot het best gewaardeerde pretpark van Nederland met een waardering van 9,1. Waar wacht je nog op? Een dag vol avontuur voor iedereen!

Hellendoorn vernieuwt
Avonturenpark Hellendoorn breidde het attractieaanbod in 2017 al uit met de komst van een compleet nieuwe attractie, namelijk Het DrakenNest. De allereerste Mega Disk’O in Nederland. Ook in 2018 zijn er tal van vernieuwingen doorgevoerd. Zo kun je van 7 juli t/m 2 september 2018 de adrenaline opzoeken bij de High Dive Stuntshow. Deze nieuwe, spectaculaire zomershow is te zien in het vernieuwde openluchttheater van het park. Laat je even meevoeren in een nieuwe wereld vol ongekende hoogtes, gevaarlijke stunts en stoere ridders. Voor de kleintjes is er ook veel nieuws te beleven in het park. Dreumesland is met de komst van Bella’s Swing Paleis uitgebreid naar maar liefst 8 attracties geschikt voor kinderen tot 120 cm.

Gezonde keuzes
Naast suikerspinnen, friet en ijsjes is er komend seizoen meer keuze wat betreft verantwoord eten en drinken bij Avonturenpark Hellendoorn. Zo zijn er meer vegetarische opties beschikbaar en kun je ook genieten van een maaltijdsalade of biologische smoothie. Daarnaast zijn er glutenvrije opties, biologische ijsjes en suikervrije kinderproducten verkrijgbaar. Ook het rookbeleid is aangescherpt. Het park heeft het aantal rooklocaties beperkt en verspreid over het park. De rest van het park is compleet rookvrij.

Openingsdagen
Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 1 april 2018 tot en met 28 oktober 2018. Let op: het park is op een aantal doordeweekse dagen gesloten. Kijk op www.avonturenpark.nl voor de actuele openingsdagen- en tijden.

Een geweldig gezinsuitje!
762 GEKOCHT
762 personen hebben met deze deal € 5.753,10 bespaard.

Voorwaarden Ticket Avonturenpark Hellendoorn

  • Je ontvangt na aankoop per mail een voucher met barcode, die t/m 30 september geldig is.
  • Onbeperkte aankopen per account
  • Niet geldig i.c.m. andere acties
  • Annulering niet mogelijk
  • Er kan vertraging zijn in de aflevering van de vouchers