De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

Set van 2 Canarische Dadelpalmen

  • Phoenix Canariensis
  • Leverhoogte van 70 cm
  • Kan in volle grond of pot
  • Voor een tropische tuin
Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Set van 2 Canarische Dadelpalmen


Wie denkt aan zomer, denkt waarschijnlijk al snel aan warme temperaturen, strand en… palmbomen! Haal die tropische sfeer naar je eigen achtertuin, terras of balkon met deze set van 2 Canarische dadelpalmen. Deze palmen komen, zoals de naam al doet vermoeden, van oorsprong van de Canarische Eilanden. De palm heeft de botanische naam Phoenix Canariensis en is één van de meest voorkomende en sterkste planten binnen zijn soort. Wist je dat hij in een tropisch klimaat maar liefst 18 (!) meter hoog kan worden? In Nederland blijft deze tropische palmboom gelukkig een stuk kleiner.

Verzorging van de Canarische dadelpalm
Deze set palmbomen wordt geleverd in een 1,5 liter pot met een hoogte van 60 tot 70 cm. Geef de planten een zonnige standplaats in een goed gedraineerde grond. Dit mag zowel in de volle grond als in een pot zijn. Voordeel van een pot is dat je de palm in de winter gemakkelijk binnen kunt zetten om te overwinteren. De dadelpalm is een vrij dorstige plant die veel water nodig heeft; in droge tijden iedere dag. Zorg voor goed waterdoorlatende grond, zodat overtollig water meteen weer uit de pot kan. Je kunt de dadelpalmen het beste eens per jaar bijmesten met geconcentreerde of vloeibare plantenvoeding.

Indien u het versproduct beschadigd of niet goed heeft ontvangen, vragen wij u dit binnen 5 dagen na ontvangst met foto's kenbaar te maken bij onze klantenservice.

Tropische feeling!

Canarische Dadelpalmen

127 GEKOCHT
127 personen hebben met deze deal € 3.175,00 bespaard.

Voorwaarden Set van 2 Dadelpalmen

  • De bestelling wordt na aankoop binnen 8 werkdagen verzonden
  • Gratis verzending!
  • Versproducten kunnen niet geretourneerd worden
  • Verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland
  • Het slagen van planten is onderhevig aan verzorging en externe factoren en daarom kunnen we geen garantie hierop geven.