De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

Online Cursus Bitcoin

Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Kom morgen terug voor een nieuwe deal.

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Online Cursus Bitcoin


Het is op dit moment een ‘hot item’; de Bitcoin. Wie hierin heeft geïnvesteerd, kan zijn handjes dichtknijpen want met dit digitale geld kun je behoorlijk kapitaal binnenhalen. De koers van de Bitcoin breekt record na record. Veel beleggers zijn schatrijk geworden en sommige experts denken dat de groei van deze cryptomunt nog jaren doorgaat. Jij kunt met deze online cursus ook leren om te beleggen in Bitcoins en hoe je gratis aan bitcoins kunt komen. Wie weet heb jij binnen no time ook je inleg hebt verdubbeld!

Online cursus met video’s
Deze schitterende cursus bestaat uit video’s (Engels met Nederlandse ondertiteling) en veel E-books. Daarnaast krijg je een cursus over internetveiligheid. Je wilt immers niet dat iemand je account hackt. Als bonus krijg je E-books met algemene beleggingstips. Tenslotte krijg je informatie over het meest gebruikte online boekhoudprogramma ter wereld, dat uitstekend kan omgaan met Bitcoins.

Twee delen
De zeer uitgebreide hoofdcursus Bitcoin bestaat uit twee delen. Het eerste deel betreft Bitcoin zelf, het tweede betreft cryptocurrency in het algemeen.
Het is een volledige, makkelijk te begrijpen serie video’s over Bitcoin en cryptocurrency – compleet met illustraties – die ervoor zorgt dat je deze complexe onderwerpen eenvoudig begrijpt. Dit maakt het mogelijk om een competitief voordeel wat betreft andere investeerders in Bitcoin te behalen.
Cashen maar!


Online Cursus Bitcoin

4 GEKOCHT
4 personen hebben met deze deal € 280,00 bespaard.

Voorwaarden Online Cursus Bitcoin

  • Je ontvangt na aankoop een code, die tot 1 augustus 2018 geldig is.
  • Onbeperkte aankopen per account
  • Niet geldig i.c.m. andere acties
  • Annulering niet mogelijk