Automatische Zeepdispenser

  • Werkt automatisch
  • Met ingebouwde sensor
  • Vijf volume levels
  • Voor 500ml zeep
Adviesprijs:
€ 29,99
Korting:
-67%
Besparing
€ 20
€ 9,99
 

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

We wassen onze handen meerdere malen per dag. Onder andere na een toiletbezoek en voor het eten. Maar als je denkt dat ze na het wassen helemaal schoon zijn, dan heb je het mis. Want helaas zitten er op het ouderwetse zeeppompje veel bacteriën die jij op je handen krijgt wanneer je op het pompje drukt. Met deze zeepdispenser, die door de ingebouwde sensor je automatisch van zeep voorziet, heb je een hygiënisch alternatief. Je houdt alleen je hand voor de sensor en het zeep komt je tegemoet!

Hygiënisch
Met deze automatische zeepdispenser is er geen aanraking meer nodig. Het is daarom erg hygiënisch! De ingebouwde sensor detecteert je handen en laat dan automatisch de juiste dosis vallen om je handen mee te wassen. Omdat er vijf volume levels zijn, kun je zelf kiezen hoeveel zeep je wilt gebruiken.

Stijlvol design
De zeepdispenser heeft een strak en simpel design. Hij past daarom in elk toilet, badkamer of keuken. Niet alleen thuis, het zou ook een goed van pas komen op kantoor. Het fijne is dat er maar liefst 500ml zeep in kan. Je hoeft hem dus waarschijnlijk niet zo vaak te vullen. Er zijn vier AA-batterijen nodig (niet meegeleverd) om de sensor te laten werken.

Weg met die bacteriën!

Zeepdispenser

283 GEKOCHT
283 personen hebben met deze deal € 5.660,00 bespaard.

Voorwaarden Automatische Zeepdispenser

  • De bestelling wordt na aankoop binnen 10 werkdagen verzonden
  • Verzendkosten: €6,95