De deal die je bekijkt is helaas uitverkocht!
Hier zijn enkele van onze huidige deals:

Bekijk alle deals

€7,99 ipv €29,99 – Fashion Slim Sauna Afslankgordel; goed voor je houding, je ziet er direct slanker uit en valt terwijl ook nog af!

Deze deal is helaas uitverkocht
Mis de volgende deal niet!
Kom morgen terug voor een nieuwe deal.

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Multifunctionele Afslankgordel

Met deze Sauna Afslank Band verlies je gewicht en feestdagen-centimeters zonder dat je veel extra werk hoef te verrichten. Je draagt de band namelijk tijdens je normale dagelijkse werkzaamheden. De Band heeft een Sauna effect dat zorgt voor een afslankende werking. Tevens zorgt het ervoor dat je al jouw afvalstoffen verliest. Draag de band tijdens je work out, je hardloopsessies of naar Yoga. Je zult zien dat je tijdens deze actieve activiteiten nog sneller centimeters zult verliezen. Je ontvangt de afslankgordel nu voor slechts €7,99 ipv €29,99
Voor hem en haar

De Band is geschikt voor mannen en vrouwen met een taille van maximaal 127 cm. De band is verstelbaar in 5 verschillende lengtes. Je sluit de Sauna Afslank Band gemakkelijk met een rits. Doordat je de band comfortabel onder je kleding kunt dragen is het resultaat direct zichtbaar. Je toont direct een hele mat smaller! Val je snel veel af? Geen probleem, dan gebruik je gewoon de volgende rits stand.

Neopreen
De binnenzijde is gemaakt van neopreen. Dit materiaal zorgt voor het sauna effect. Neopreen is extreem rekbaar en effectief bij het verminderen van centimeters. Neopreen heeft de eigenschap om de natuurlijke lichaamswarmte te benutten voor het afvoeren van overmatig onderhuids vocht en vet in de probleemzones, het sauna effect.

Verbeter je figuur en je houding!

tekst
4 GEKOCHT
4 personen hebben met deze deal € 88,00 bespaard.

Voorwaarden Fashion Slim Sauna Afslankgordel

  • De bestelling wordt uiterlijk 17 februari verzonden
  • Verzendkosten NL: €2,95 per product
  • Verzendkosten BE: €2,95 per product