100 Zaadjes voor Regenboogrozen

  • Voor een kleurrijke tuin
  • Groeien als snijbloemen
Adviesprijs:
€ 9,99
Korting:
-40%
Besparing
€ 4
€ 5,99
 

Andere klanten kochten ook >


Artikelomschrijving

Ze geven de meest saaie tuinen een flinke oppepper: regenboogrozen! Deze fleurige bloemen zijn echte blikvangers in je tuin. Dankzij kleurstof kleuren de rozenblaadjes in alle kleuren van de regenboog. Voor een tuin met flair!

Aan de slag

  1. Bereid de aarde voor. Gebruik hiervoor losse, vochtige en goed doorlaatbare grond, zodat het vermengd kan worden met bijvoorbeeld, turf, perliet, houtkrullen of vermiculiet. Zorg ervoor dat er geen vreemde materialen zoals kiezels, puin of glas in de aarde zit. 

  2. Week de zaden 24 uur in water op kamertemperatuur. 

  3. Zaai de zaden na deze periode in een pot met aarde en dek dit af met plastic. De temperatuur dient boven de 20 en lager dan 35 graden te blijven. 

  4. Als de zaden kiemen, verwijder het plastic en verpot de zaailingen zodat ze meer ruimte krijgen. De temperatuur dient tussen de 18 en de 40 graden te blijven.

Let op: de getoonde afbeeldingen geven een indicatie van de verwachte resultaten van planten als ze volgroeid zijn. Door verschillende groeiomstandigheden kunnen de resultaten variëren. Tip: ga altijd vóór aankoop van de planten na of ze geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Geef kleur aan je tuin!

100 Zaadjes voor regenboogrozen

494 GEKOCHT
494 personen hebben met deze deal € 1.976,00 bespaard.

Voorwaarden 100 Zaadjes voor Regenboogrozen

  • De bestelling wordt na aankoop binnen 8 werkdagen verzonden
  • Verzendkosten: €3,95 per bestelling
  • Versproducten kunnen niet geretourneerd worden