X
 

Over ons

Wie zijn wij?

GroupDeal is onderdeel van Telegraaf Media Groep (TMG), het grootste mediaconcern van Nederland. GroupDeal is een Nederlands collectief kopers platform dat producten en diensten aanbiedt tegen een aantrekkelijke prijs. Wij bundelen de krachten van groepsaankopen, sociale media en marktkennis om zo de allerlaagste prijzen van de beste bedrijven en leveranciers aan te kunnen bieden. GroupDeal is begin 2010 gelanceerd en heeft sindsdien duizenden top producten en leuke diensten van verschillende bedrijven aangeboden tegen onverslaanbare prijzen. Elke dag weer bieden wij top deals met mega korting aan, maar de deal gaat alleen door als er voldoende kopers zijn. Lees hier meer over GroupDeal en hoe het werkt.

Oftewel, de beste producten en diensten tegen onverslaanbare prijzen!

GroupDeal voor de consument

Op GroupDeal.nl vind je de beste deals met kortingen die oplopen tot wel 90%. Ons doel is om elke dag coole, exclusieve deals met 50% tot 90% korting aan te bieden. Soms zelfs gratis! Je bestelt ze gewoon vanuit je (huis)kamer of kantoor. Je slaat dus het hele proces van jas aan, fiets op, vergelijken in winkels, (te veel) betalen en sjouwen over en bespaart ook nog eens heel veel geld. Je kunt bij GroupDeal terecht voor allerlei verschillende producten en diensten. Een greep uit eerdere deals zijn:

 
 • - Uitjes naar Musicals van Joop van den Ende
 • - Gillette scheermesjes
 • - Etentjes bij Vapiano
 • - Green Coffee
 • - Arrangementen bij de allerleukste hotels in de Benelux en Duitsland
 • - Zonnebrillen van Rayban
 • - Uggs
 • - Accessoires voor je iPad / tablet en iPhone / smartphone
 • - Shoptegoed van bekende websites als Just-Eat.nl, Vakdrogist.nl en Pabo.nl
 • - Stoomreinigers
 • - En nog veel meer leuke dingen!

GroupDeal voor bedrijven

GroupDeal is een zeer effectief no cure-no pay marketing platform waarmee bedrijven hun producten/diensten aan kunnen bieden aan grote groepen klanten om zo hun opbrengsten en winsten te verhogen. Elke aanbieding van een bedrijf wordt uitvoerig via e-mail, affiliates en sociale netwerken gepromoot.

Jouw bedrijf onder de aandacht brengen van honderdduizenden mensen in jouw doelgroep? Neem dan contact met ons op of klik hierom meer lezen over wat GroupDeal voor jouw bedrijf kan betekenen.

Het GroupDeal Management team
GroupDeal is gestart door een ervaren team van internet professionals die net als jij fan zijn van aanbiedingen van de beste en coolste producten en diensten. Want wij verkopen alleen wat wij willen kopen!

Paul Montagne – Algemeen Directeur
Paul is een gezellige workaholic is zijn puurste vorm. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen. Voorafgaand aan GroupDeal startte hij een aantal andere bedrijven in binnen en buitenland. In 2003 startte hij GET ME IN! , een leidinggevende online ticket marktplaats in het Verenigd Koningkrijk die in 2008 met succes werd verkocht aan Ticketmaster Inc. In 2009 verhuisde Paul terug naar Nederland waar hij vervolgens met 2 collega’s EasySwitch.nl startte, een online vergelijk en overstapservice. GroupDeal is zijn nieuwste avontuur en hij is al snel een van de meest fanatieke GroupDeal gebruikers geworden.

Bas Wijnen – Commercieel Directeur
Bas Wijnen geeft leiding aan ons sales team. Hij is onze commerciële koning en een echte levensgenieter. Op 20 jarige leeftijd kwam hij van Rotterdam naar Amsterdam waar hij sindsdien niet meer weg te denken is. Hij kent alle leukste, lekkerste en nieuwste tenten van onze hoofdstad. Deze internetveteraan begon zijn eerste internetavontuur bijna 15 jaar geleden. In 2000 startte Bas samen met twee vrienden ThankYouBob op, een online advertising agency. De laatste 7 jaar heeft Bas als Sales Directeur bij verschillende internet- en marketing bedrijven gewerkt waaronder Overture (Yahoo) en Media Landscape. Hij houdt net als de rest van het team van nieuwe avonturen en sluit mede daarom perfect aan op GroupDeal.

Lisa Groenewegen – Operationeel Manager
Lisa is degene die de dagelijkse gang van zaken monitort en projecten leidt die kris kras door de verschillende afdelingen heen lopen. Zij zorgt er voor dat al deze afdelingen vloeiend samenwerken en probeert ten alle tijden het totaaloverzicht te behouden. Daar naast is zij een waardevolle connectie tussen de TMG (Telegraaf Media Groep) en GroupDeal, door haar eerdere functies als Project Manager E-commerce en Supply Chain Manager E-commerce bij de TMG.

Sander Schoneville – Technisch Directeur
Sander heeft een brede kennis van internet en websites. Na zijn afstuderen in studies Mediapsychologie en Business & IT is hij betrokken geweest bij diverse internetbedrijven als e-commerce consultant en hands-on projectmanager. Hij schakelt bij GroupDeal tussen code, conversie-optimalisatie, direct marketing, usability en het soepeler laten lopen van bedrijfsprocessen.

Afdeling Klantenservice
Het is fijn om te weten dat wanneer iets mis gaat met de levering van een product of dienst, je altijd terecht kunt bij onze vriendelijke klantenservice. Julie geeft effectief leiding aan een ons gewaardeerde klantenservice team dat niet bang is om voor onze klanten door het vuur te gaan. Vergissen is menselijk, een goede oplossing zoeken ook!

Fulfillment
Nadat een deal live heeft gestaan is deze voor Marieke zeker nog niet voorbij. Zij is de schakel tussen GroupDeal en de leveranciers in het proces dat zich na de deal afspeelt. Hoe staat het met de leveringen? Is alles op tijd? Voldoet alles aan de richtlijnen? Dit zijn zaken waar Marieke zich dagelijks mee bezig houdt.

Afdeling Planning & Web Editing
De afdeling Planning & Web Editing zorgt voor het uiterlijk, de inhoud en het online gaan van de deals. De jonge woorden-wizards maken een aantrekkelijke tekst en zorgen voor een gepaste afbeelding, die de doelgroep zo goed mogelijk aanspreekt. De strakke planning, nauwkeurige controle, creatieve teksten en krantenadvertenties worden verzorgd door Frank en Casper.  

Afdeling Administratie
De administratie zorgt voor de afhandeling van betalingen en het verzenden van de tegoedbonnen. Onder leiding van Michael krijgen cijfertjes een betekenis en ontvangt iedereen de juiste tegoedbonnen of producten.

Afdeling Sales
Het is belangrijk om voorwaarden van deals helder overeen te stemmen om tot een goede, vruchtbare samenwerking te komen. Daar weten ze op de sales afdeling alles van. Naast het werven van bedrijven voor de leukste deals, zorgen ze dat afspraken duidelijk zijn en zijn ze het eerste aanspreekpunt voor bedrijven die gebruik willen maken van GroupDeal. Jelle en Jorien zijn onder leiding van Bas ons energieke sales team

Marketing
Maaike is onze online marketeer. Zij zorgt er voor dat de deals de klant bereiken via alle grote online kanalen en ze is aanspreekpunt voor de partners die onze deals promoten. Maaike is constant op zoek naar manieren om ons bereik te vergroten en de juiste doelgroep aan te spreken met deals die passen bij de interesses van de klant.

 

Wij hopen dat jullie net zoveel plezier beleven aan de groupdeals als wij!

Het GroupDeal Team

Contact met GroupDeal

Wij gebruiken cookies om het gebruik van groupdeal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding