Hoe werkt het?

GroupDeal is simpel, leuk en spannend

GroupDeal biedt elke dag verschillende deals met hoge korting. Je kunt denken aan producten of diensten. Enkele voorbeelden zijn gillette scheermesjes met 70% korting, een avondje naar de Musical Miss Saigon voor €30 in plaats van €60 of bijvoorbeeld een iPadhoes voor een lage prijs.

GroupDeal geeft je mega-korting! En dat kan doordat de deal tijdelijk online staat. Hierdoor kom je in contact met de leukste producten of diensten tegen de laagste prijzen. Er zijn verschillende soorten deals:


•    Automatische verzending: Je hoeft dan niets te doen met je tegoedbon want het product komt automatisch jouw kant op. Dit werkt zo met de meeste deals.
•    Webshopdeals: In je tegoedbon vind je een code die je moet verzilveren op een website. Dit gebeurt vaak als het gaat om bijvoorbeeld shoptegoed, wanneer je kunt kiezen uit een breed assortiment aan producten.
•    Coupondeals: Je dient je tegoedbon uit te printen en deze in te leveren. In ruil daarvoor krijg je dan een product of dienst. Dit gebeurt vaak met etentjes of hotels.

 

GroupDeal – in het kort:

1. Kies
Iedere dag bieden wij een exclusieve deal met 50% - 90% korting van een bedrijf of leverancier. Denk hierbij aan beauty, gadgets, entertainment, huishoudelijke producten en meer! Schrijf je nu in voor de dagelijkse "deal alert" email en zorg ervoor dat jij de leukste deals niet mist!

2. Koop
Elke deal wordt slechts tijdelijk aangeboden, dus je moet snel handelen. Onze deals zijn zo goedkoop omdat we ze kort aanbieden. Als je te laat bent, vis je achter het net.

3. Vertel het aan je vrienden, familie en kennissen!
Zo’n goede deal wil je toch niet voor jezelf houden? Bovendien geldt voor veel deals: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Sharing is caring!

4. Geniet!
We plaatsen alleen deals die we zelf ook zouden kopen! Geniet van je product of dienst en vergeet niet snel terug te komen voor de volgende GroupDeal! Schrijf je in voor de deal alert nieuwsbrief en mis niets meer.

Ga naar onze dagaanbiedingen of neem contact met GroupDeal op.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van groupdeal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding