X
 

Meest gestelde vragen bedrijven

 

Vraag en antwoord

GroupDeal is een relatief nieuw concept in Nederland. Hieronder staan de meest gestelde vragen en antwoorden van bedrijven en partners. Klik op de vraag en u wordt direct doorverwezen naar het desbetreffende antwoord. Mocht u nog andere vragen hebben, dan kan u natuurlijk altijd per email of telefonisch contact met een van onze account managers opnemen. Wij helpen u graag!

 

 1. Wat is GroupDeal?
 2. Waar verdient GroupDeal aan?
 3. Hoe wordt mijn bedrijf betaald?
 4. Wat voor soort bedrijven worden op GroupDeal.nl gepromoot?
 5. Hoe kan ik zorgen dat mijn bedrijf en aanbieding worden vertoond op GroupDeal.nl?
 6. Wanneer wordt mijn aanbieding / deal vertoond?
 7. Wie verzorgt de teksten voor mijn aanbieding? Kan ik suggesties aandragen?
 8. Mag ik de mailing lijst achteraf voor mijn eigen bedrijf opvragen en gebruiken?

 

 

 1. Wat is GroupDeal?

  GroupDeal is een effectief marketing platform waarmee bedrijven/leveranciers zonder risico hun producten/diensten aan kunnen bieden aan grote groepen klanten en zo hun opbrengsten en winsten te verhogen. Elke aanbieding van een bedrijf wordt uitvoerig via e-mail en sociale netwerken zoals Hyves, Facebook en Twitter gepromoot. Uw aanbieding en bedrijf wordt met behulp van GroupDeal onder de aandacht gebracht van honderdduizenden mensen. GroupDeal BV is gedeeltelijk eigendom van Telegraaf Media Groep en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam (nummer: 34384253)


  top

 2. Hoe wordt mijn bedrijf betaald door GroupDeal?

  In tegenstelling tot de meeste promotionele activiteiten van andere bedrijven hoeft u bij GroupDeal niets vooraf te betalen. Wij verdienen alleen als u verdient! GroupDeal verzamelt alle betalingen van alle klanten en zorgt ervoor dat u binnen een aantal dagen uw deel van de winst ontvangt.


  top

 3. Wat voor soort bedrijven worden op GroupDeal gepromoot?

  GroupDeal is zowel gericht op producten als vrijetijdsactiviteiten. Voor product deals kunnen wij wanneer nodig de fulfilment (verzending/logistiek) voor u uit handen nemen.

  De meeste product deals vallen in de volgende categorieën:

  Beauty & Gezondheid
  Hierbij kunt u denken aan alles wat een mens mooier en verzorgder maakt. We hebben regelmatig deals voor shampoo, scheermesjes, afslankproducten, make-up en geuren. Maar ook fitnessapparaten en sportswear doen het goed op GroupDeal.nl.

  Entertainment
  GroupDeal is een grote speler in het aanbieden van tickets voor een lage prijs. Veel musicals, als Miss Saigon, Mary Poppins en Saturday Night Fever hebben al de deal-revue gepasseerd. Ook tickets voor verschillende festivals en bijvoorbeeld de Huishoudbeurs doen het goed op GroupDeal.nl!

  Reizen
  Stedentrips, arrangementen in eigen land, of verre zonvakanties. Naar Griekenland of Marrokko met OAD, een Veluwe-arrangement bij Van der Valk of trips naar Parijs en Berlijn.

  Home & Garden
  GroupDeal heeft veel en goede ervaring met het verkopen van producten als tuinsets, speeltoestellen voor kinderen, en meubels, lampen en andere interieurdesigns. Daarnaast heeft GroupDeal al meerdere malen een succesvolle keuken-actie gedaan, waarbij de consument tijdelijk een gehele keuken aan kan schaffen voor een aantrekkelijke prijs!

  Fashion
  Producten uit de categorie Fashion geven onze leden net dat beetje extra. Sieraden met Swarovski Crystal, Rayban zonnebrillen, shoptegoed op online kledingwinkels of ondergoed van merken als GUESS en Dolce & Gabbana.

  Food & Beverage
  Eten bij een restaurantketen als Vapiano zorgt gegarandeerd voor succes op GroupDeal.nl. Dus als u onderdeel bent van een groter geheel dat landelijk aan te bieden is, kan GroupDeal een extra boost geven. Daarnaast worden online verkoopkanalen als GroupDeal worden ook voor de Food & Beverage-industrie steeds belangrijker. We hebben al meerdere succesvolle deals gehad met bijvoorbeeld cateringbedrijven en wijnproducenten.

  Gadgets & Elektronica
  Toetsenborden voor iPad, HDMI-kabeltjes, Wii games, screen protectors, maar ook ovens, weegschalen en andere elektronische apparatuur verkoopt doorgaans goed op GroupDeal.

  De meest voorkomende bedrijven/aanbiedingen zijn:

  Restaurants
  Dineren en borrelen zijn de meest populaire, stadse, sociale bezigheden. Het is dan ook om die reden dat wij deze het meeste zullen aanbieden. Variërend van de cocktail bar tot een stijlvolle wijnbar. En van een haute-cuisine restaurant tot de gezellige buurt Italiaan, Chinees, Japans, in en buiten het centrum om.

  Evenementen
  Er is geen betere manier om jouw evenement te vullen dan met GroupDeal. Wij zijn gepassioneerde cultuur liefhebbers, sportfans en dol op feesten ,concerten en alle andere evenementen die steden maken tot wat ze zijn. Met GroupDeal kan jij jouw muziekfeest, museum collectie, goochelshow, concert of sportevenement garanderen van aandacht en bezoekers.

  Gezondheid en Schoonheid
  Op GroupDeal laten wij deals vertonen die variëren van een dag in een luxe kuuroord tot een pedicure bij de nagelstudio. Maar ook massages ,tandheelkundige reinigingen en andere behandelingen.

  Recreatie & Cursussen
  Hierbij kan gedacht worden aan zeilcursussen, personal training sessies, karten op het racecircuit, wandklimmen, tennislessen maar ook bijvoorbeeld kooklessen en wijnproeverijen en nog veel meer. Wij zijn geintereseerd om elke bestaande recreatieve activiteit op te nemen in het GroupDeal bestand.

  Services
  GroupDeal kan er voor zorgen dat jouw diensten en services de aandacht krijgen die zij verdienen. Hierbij kan gedacht worden aan auto-onderhoud en fietsreparaties.


 4. top

 5. Hoe kan ik zorgen dat mijn bedrijf en aanbieding worden vertoond op GroupDeal.nl?

  Email naar bedrijven(at)groupdeal.nl of bel naar: 020-3300115.


  top

 6. Wanneer wordt mijn aanbieding / deal vertoond op GroupDeal.nl?

  GroupDeal behoudt alle rechten tot het reserveren van alle aanbiedingen in onze pijplijn en deze te vertonen op ieder moment. Hiervoor hebben wij gekozen om te voorkomen dat last minute deals die tijdsgebonden zijn niet op het geschikte moment vertoond kunnen worden. Wij benaderen u altijd voordat wij de deal op de site plaatsen om ons te verzekeren dat u beschikbaar bent in het geval van onvoorziene vragen door afnemers.


  top

 7. Wie verzorgt de teksten voor mijn aanbieding? Kan ik suggesties aandragen?

  GroupDeal verzorgt alle content voordat uw deal word geplaatst. Wij kunnen hierbij gebruik maken van bestaande aanbevelingen op blogs, websites, tijdschriften of kranten. Als er iets in het bijzonders is wat u graag wilt melden, dan horen wij dat uiteraard graag.


  top

 8. Mag ik de mailing lijst achteraf voor persoonlijk opvragen en gebruiken?

  Helaas staan onze Privacy voorwaarden dit niet toe.


  top

 

 

Overtuigd ? Email ons dan of neem telefonisch contact op met een van onze account managers op 020-3300115. Nog vragen? Email naar bedrijven(at)groupdeal.nl en wij proberen zo snel mogelijk jouw vraag te beantwoorden.


Wij gebruiken cookies om het gebruik van groupdeal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding