Meest gestelde vragen bedrijven

Vraag en antwoord

GroupDeal is een relatief nieuw concept in Nederland. Hieronder staan de meest gestelde vragen van bedrijven en partners met de bijbehorende antwoorden. Mocht u nog andere vragen hebben, dan kan u natuurlijk altijd per email contact met een van onze account managers opnemen. Wij helpen u graag!

 

 

  • Wat is GroupDeal?

   GroupDeal is een effectief marketing platform waarmee bedrijven/leveranciers zonder risico hun producten/diensten aan kunnen bieden aan grote groepen klanten, om zo hun opbrengsten en winsten te verhogen. Elke aanbieding van een bedrijf wordt uitvoerig via grootschalige e-mail marketing en eventueel social media gepromoot. Uw aanbieding en bedrijf wordt met behulp van GroupDeal onder de aandacht gebracht van meer dan een miljoen mensen. GroupDeal BV is onderdeel van de Telegraaf Media Groep en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam (nummer: 34384253)

 

  • Wat voor soort bedrijven worden op GroupDeal gepromoot?

   GroupDeal is zowel gericht op producten als vrijetijdsactiviteiten. Voor product deals kunnen wij wanneer nodig de fulfilment (verzending/logistiek) voor u uit handen nemen.

   De meeste deals vallen in de volgende categorieën:

   Beauty & Gezondheid
   Hierbij kunt u denken aan alles wat een mens mooier en verzorgder maakt. We hebben regelmatig deals voor scheermesjes, afslankproducten, make-up en geuren. Maar ook fitnessapparaten en sportswear doen het goed op GroupDeal.nl. 

   Entertainment
   GroupDeal is een grote speler in het aanbieden van tickets voor een lage prijs. Veel musicals als Miss Saigon, Mary Poppins en Saturday Night Fever hebben al de deal-revue gepasseerd. Ook tickets voor verschillende festivals en bijvoorbeeld de Huishoudbeurs doen het goed op GroupDeal.nl!

   Reizen
   Stedentrips, arrangementen in eigen land, of verre zonvakanties. Naar Griekenland of Marrokko met OAD, een Veluwe-arrangement bij Van der Valk of trips naar Antwerpen, Parijs en Berlijn.

   Home & Garden
   GroupDeal heeft veel en goede ervaring met het verkopen van producten als tuinsets, speeltoestellen voor kinderen, allerhande meubels, lampen en andere interieurproducten. Daarnaast heeft GroupDeal al meerdere malen een succesvolle keuken-actie gedaan, waarbij de consument tijdelijk een gehele keuken aan kan schaffen voor een aantrekkelijke prijs. En vergeet het slapen niet! Goede bedden, matrassen, kussens en complete sets worden regelmatig succesvol aangeboden.

   Fashion
   Producten uit de categorie Fashion geven onze leden net dat beetje extra. Sieraden met Swarovski Crystal, Rayban zonnebrillen, shoptegoed op online kledingwinkels of ondergoed van merken als GUESS en Dolce & Gabbana.

   Food & Beverage
   Eten bij een restaurantketen als Vapiano zorgt gegarandeerd voor succes op GroupDeal.nl. Dus als u onderdeel bent van een groter geheel dat landelijk aan te bieden is, kan GroupDeal een extra boost geven. Daarnaast worden online verkoopkanalen als GroupDeal ook voor de Food & Beverage-industrie steeds belangrijker. We hebben al meerdere succesvolle deals gehad met bijvoorbeeld cateringbedrijven en wijnproducenten.

   Gadgets & Elektronica
   Accessoires voor Apple apparatuur en allerhande smartphones en tablets zijn vaak een groot succes. Ook de tablets en smartphones zelf verkopen bijzonder goed. Verder kunt u ook denken aan zaken als slowjuicers, weegschalen, waterkokers, ventilatoren etc. En natuurlijk de high-end zaken zoals flatscreen televisies en stereo sets!

   Evenementen
   Er is geen betere manier om uw evenement te vullen dan met GroupDeal. Wij zijn gepassioneerde cultuur liefhebbers, sportfans en dol op feesten, concerten en alle andere evenementen die steden maken tot wat ze zijn. Met GroupDeal kan u uw muziekfeest, museum collectie, goochelshow, concert of sportevenement garanderen van aandacht en bezoekers.

   Gezondheid en Schoonheid
   Op GroupDeal laten wij deals de revue passeren die variëren van een dag in een luxe kuuroord tot een pedicure bij de nagelstudio. Maar ook massages, tandheelkundige reinigingen, facials, botox en andere behandelingen maken deel uit van ons repertoire.

   Recreatie & Cursussen
   Hierbij kan gedacht worden aan zeilcursussen, personal training sessies, karten op het racecircuit, wandklimmen, tennislessen maar bijvoorbeeld ook slipcursussen, die wij vaak succesvol aanbieden.

   Services
   GroupDeal kan er voor zorgen dat uw diensten en services de aandacht krijgen die zij verdienen. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan auto-onderhoud, fietsreparaties en het aanbrengen van raamfolies.

 

   • Hoe kan ik zorgen dat mijn bedrijf en aanbiedingen worden vertoond op GroupDeal.nl?

    Email naar bedrijven@groupdeal.nl

     

   • Wanneer wordt mijn aanbieding / deal vertoond op GroupDeal.nl?

    GroupDeal behoudt alle rechten tot het reserveren van alle aanbiedingen in onze pijplijn en om deze te vertonen op ieder moment. Hiervoor hebben wij gekozen om te voorkomen dat last minute deals die tijdsgebonden zijn niet op het geschikte moment vertoond kunnen worden. Wij benaderen u altijd voordat wij de deal op de site plaatsen om ons er van te verzekeren dat u beschikbaar bent in het geval van onvoorziene vragen door afnemers.

 

   • Wie verzorgt de teksten voor mijn aanbieding? Kan ik suggesties aandragen?

    GroupDeal verzorgt alle content voordat uw deal word geplaatst. Wij kunnen hierbij gebruik maken van bestaande aanbevelingen op blogs, websites, tijdschriften of kranten. Als er iets is wat u graag in de deal wilt melden, dan horen wij dat uiteraard graag. Voordat de deal live gaat ontvangt u altijd een preview.

 

  • Mag ik de mailing lijst achteraf voor persoonlijk opvragen en gebruiken?

   Nee. Helaas staan onze Privacy voorwaarden dit niet toe.

 

 

Overtuigd ? Email ons dan via bedrijven@groupdeal.nl en wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden.


Wij gebruiken cookies om het gebruik van groupdeal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding