X
 

Bedrijven

Een effectief marketing platform voor bedrijven

GroupDeal is een innovatief marketing platform dat de kracht van e-mail marketing, sociale media en groepsaankopen bundelt. Wij zijn gedeeltelijk eigendom van het grootste mediaconcern van Nederland: Telegraaf Media Groep. Met behulp van GroupDeal kunnen bedrijven zonder enig risico grote groepen klanten bereiken en hun diensten of producten aanbieden. Elke aanbieding van een bedrijf wordt uitvoerig via e-mail en eventueel affiliates en social media gepromoot..

Samen kopen - een nieuwe manier van shoppen

Wij plaatsen elke dag een leuke exclusieve deal met korting op de site

GroupDeal aanbiedingen kunnen van alles zijn: producten maar ook restaurants, bars, activiteiten en evenementen.

De deal gaat echter alleen door wanneer er voldoende aankopers zijn

Elke deal op de site heeft een minimaal aantal aankopers nodig om door te gaan. Op deze manier trekt u dus grote groepen enthousiaste klanten aan en werkt uw aanbieding pas écht goed.

Consumenten kopen samen omdat zij flink veel geld kunnen besparen

Om er zeker van te zijn dat consumenten de deal niet mislopen, wordt uw aanbieding uitvoerig via e-mail en eventueel via affiliates en social media gepromoot. Uw bedrijf en product/dienst krijgt dus enorme exposure en bekendheid.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van groupdeal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding