X
 

Bedrijven

Een effectief marketing platform voor bedrijven

GroupDeal is een innovatief marketing platform dat de kracht van sociale media en groepsaankopen bundelt. Wij zijn gedeeltelijk eigendom van het grootste mediaconcern van Nederland: Telegraaf Media Groep. Met behulp van GroupDeal kunnen lokale bedrijven zonder risico grote groepen klanten bereiken en hun diensten of producten aanbieden. Elke aanbieding van een bedrijf wordt uitvoerig via e-mail en sociale netwerken zoals Facebook, Hyves en Twitter gepromoot.

Samen kopen - een nieuwe manier van shoppen

Wij plaatsen elke dag een leuke exclusieve deal met korting op de site

GroupDeal aanbiedingen kunnen van alles zijn: producten maar ook restaurants, bars, activiteiten en evenementen in uw stad.

De deal gaat echter alleen door wanneer er voldoende aankopers zijn

Elke deal op de site heeft een minimaal aantal aankopers nodig om door te gaan. Op deze manier trekt u dus grote groepen klanten aan en werkt uw aanbieding pas echt goed.

Consumenten kopen samen omdat zij flink veel geld kunnen besparen

Om er zeker van te zijn dat consumenten de deal niet mislopen, wordt uw aanbieding uitvoerig via e-mail en sociale netwerken zoals Facebook, Hyves en Twitter gepromoot. Uw bedrijf krijgt dus enorme exposure en bekendheid op de verschillende sociale netwerk websites.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van groupdeal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Verberg deze melding